Kanggo

  • depends upon
  • accepts that
Andap
kanggo
Kasar
Kanggo
Alus sor
-
Alus mider
-
Alus madya
-
Alus singgih
-
Mider
-
Bali dataran dialect
-
Bali aga dialect
-

Usage Examples

Cening kanggo baang meme pis amonto?
No translation exists for this example.

⚙ Usage examples pulled from the Virtual Library


In Balinese:   Mabelanja keweh, hasil petani di desa ane kanggo adep maaji mudah, ane lakar beli ngangsan mael.

In English:  

In Indonesian:  

In Balinese:   Pang kene ngelah pekak mara kanggo.

In English:  

In Indonesian:  

In Balinese:   Amarga pandemik iki minangka paukuman kanggo kita sing tansah serakah lan rakus, sing rumangsa paling penting urip tinimbang makhluk liyane.

In English:  

In Indonesian: