Ana

hn
  • exist (old javanese language)
Andap
ana
Kasar
ada
Alus sor
-
Alus mider
-
Alus madya
-
Alus singgih
-
Mider
-
Bali dataran dialect
-
Bali aga dialect
-

Usage Examples

Ana sira ratu dibya rengen.
[example 1]
There is a famous king, listen.

⚙ Usage examples pulled from the Virtual Library


In Balinese:   Foto iki nggambarake otak manungsa kanthi otak plastik mripat siji-sisi yen isih ana titah Gusti sing penting diperhatikno, Yaiku alam ..

In English:  

In Indonesian:  
  1. Eka Werdi