Nganjang

  • Round trip
Andap
Nganjang
Kasar
-
Alus sor
-
Alus mider
-
Alus madya
-
Alus singgih
-
Mider
-
Bali dataran dialect
-
Bali aga dialect
-

Usage Examples

Nganjang.png
I Wayan Sukadana nganjang uling Jembrana-Gianyar dugas Galunganne
[example 1]
I Wayan Sukadana commuted from Jembrana-Gianyar during Galungan

⚙ Usage examples pulled from the Virtual Library

No examples collected yet.

  1. Dewi Juliana