Manggar

  • anchor
Andap
manggar
Kasar
-
Alus sor
-
Alus mider
-
Alus madya
-
Alus singgih
-
Mider
-
Bali dataran dialect
-
Bali aga dialect
-

Usage Examples

Mirib ada sépa uli leluhur, sagét manggar balé gedéné ulung kecogin méng.
No translation exists for this example.

⚙ Usage examples pulled from the Virtual Library

No examples collected yet.