Jengku

  • knee (Noun)
Andap
jengku
Kasar
-
Alus sor
-
Alus mider
-
Alus madya
-
Alus singgih
-
Mider
-
Bali dataran dialect
-
Bali aga dialect
-

Usage Examples

Jengku.jpg
Jengku tiangé matatu.
[example 1]
My knee is injured.

⚙ Usage examples pulled from the Virtual Library

No examples collected yet.

  1. Dewi Juliana